صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / سوهان کنجدی-سوهان کنجدی نرم-سوهان عسلی بادامی-سوهان عسلی
http://telegram.me/khanoumi_ir

سوهان کنجدی-سوهان کنجدی نرم-سوهان عسلی بادامی-سوهان عسلی

خانومی: سوهان کنجدی یک شیرینی راحت و کم خرج برای نوروزتون میتونه باشه، در کنار سوهان عسلی بادامی یا سوهان عسلی پسته ای.

سوهان عسلی یا سوهان عسلی کنجدی در کنار چای خیلی میچسبه و درست کردنش در خانه خیلی راحت.

چند نکته برای تهیه سوهان کنجدی لازمه بدونین که در این صورت یک شیرینی خانگی عالی خواهید داشت.

مواد لازم:

کنجد: ۱ و نیم تا ۲ پیمانه

شکر: ۱ و ¼ پیمانه

گلاب: ۱/۸ پیمانه

آب: ۱/۸ پیمانه

روغن مایع: ۱/۸ پیمانه

عسل: ۲ قاشق سوپ خوری

طرز تهیه سوهان کنجدی

شکر، آب، گلاب، روغن و عسل رو در یک تابه گود ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدیم.

زمان میدیم تا با شعله کم شکر آب بشه و شربت غلیظ و کاراملی بشه.

هر چند دقیقه یک بار با دسته تابه یکم ظرف رو دورانی می چرخونیم تا مواد مخلوط بشن.

یک سینی رو آماده کرده و چرب کنین، میتونین از کاغذ روغنی هم استفاده کنین.

در این زمان کنجدهای خام رو در یک تابه ریخته و به مدت چند دقیقه تفت میدیم.

وقتی رنگ کنجد ها کمی تغییر کرد کافیه و نیازی نیست بیشتر بمونه چرا که سوهان عسلی رو تلخ میکنه.

بعد از ۱۵ تا ۲۰ دقیقه شربت سوهان کنجدی قوام اومده و آماده استفاده ست.

اگر مایل هستین در این زمان میتونین ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم شده بهش اضافه کنین.

در غیر این صورت شربت سوهان کنجدی رو از روی حرارت بردارین.

کنجدها رو بهش اضافه کنین و مخلوط کنین و دوباره روی حرارت قرار بدین.

اگر مقدار کنجد کم بود باز هم باید اضافه کنین.

۳ تا ۴ دقیقه روی حرارت ملایم مواد رو مخلوط میکنیم تا کنجد در شربت به خوبی مخلوط بشه.

در این زمان میبینین که رنگ کنجدها تغییر کرده و کاراملی شدن.

سوهان-کنجدی

سوهان عسلی کنجدی

طرز تهیه سوهان عسلی:

حالا سینی ای رو که از قبل چرب کردین کنار دستتون قرار بدین.

۲ روش برای ریختن سوهان کنجدی وجود داره.

روش اول اینکه کل مواد رو روی سینی یک جا ریخته و بعد از کمی خنک شدن برش بدین.

و بعد از سرد شدن از سینی جدا کنین.

در روش دوم خیلی سریع با کمک قاشق از مواد سوهان کنجدی برداشته و به صورت سکه ای در سینی میریزیم.

در هر دو روش بعد از ریختن مواد سوهان روشو با پشت قاشق فشرده و نازک میکنیم.

بعد از خنک شدن کامل سوهان عسلی کنجدی، سوهان ها رو جدا کرده و در ظرف مناسب بچینین.

برای نگهداریشون سوهان ها رو در ظرف در دار ریخته و در جای خشک و خنک نگهداری کنین.

سوهان عسلی بادامی-سوهان عسلی پسته ای

برای تهیه این سوهان ها روش کار به صورت بالاست.

با این تفاوت که نیازی به تست کردن بادام و پسته نیست و به صورت خام در شربت سوهان ریخته میشه.

و بعد از مخلوط کردن ۳ تا ۴ دقیقه حرارت میبینن تا کاراملی بشن و بعد هم ادامه کار.

طرز تهیه سوهان کنجدی نرم-کنجد عسلی نرم

روش کار برای تهیه سوهان کنجدی که بافت نرم تری داشته باشه باید از عسل بیشتری استفاده کنیم.

یعنی مقدار برابر عسل و شکر.

و طرز تهیه سوهان کنجدی نرم به روشی هست که در بالا گفته شد.

مقدار شکر رو نصف کرده و به جای نصف دیگه ش از عسل استفاده کنین.

  • ارسالی از الیسا، کاربران خانومی

 

دسترسی سریع تر به:

کیک و شیرینی خانومی

ارسالی از کاربران خانومی

 

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

سیکلامن

سیکلامن-قلمه زدن سیکلامن-علت زرد شدن برگ های گل سیکلامن-بذر سیکلامن پرسیکوم

خانومی : سیکلامن یا سیکلمه گلی زمستانی که در تمام فصل سرما ...