صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / سالاد اسفناج و گردو با انار
http://telegram.me/khanoumi_ir

سالاد اسفناج و گردو با انار

خانومی: سالاد اسفناج بدون شک یکی از خوشمزه ترین سالاد هایی هست که تو عمرم خوردم … سالم، خوشمزه و جدید.

اگر اهل امتحان کردن مزه های جدید هستین این رسپی رو از دست ندین چرا که حسابی از خوردنش غافلگیر میشین چون بعضی ها با خوردن اسفناج تو غذاها هم مشکل دارند چه برسه تصور خوردن سالاد اسفناج خام ! حتی خود من که عاشق اسفناج هستم اولش اکراه داشتم از خوردن اسفناج خام اما الان ی هفته ست که هر روز سالاد اسفناج و پرتقال رو درست می کنم !

خب دیگه تعریف بسه و بریم سراغ آموزشش:

مواد لازم سالاد اسفناج و گردو :

اسفناج : نیم کیلو
انار: ½ لیوان
پرتقال: ۱ عدد درشت
گردو: ½ لیوان
رب انار ملس : ۳ قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: ۲ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد اسفناج و انار و گردو :

برای این سالاد باید از جوانه های اسفناج استفاده کنیم، یعنی همون بیبی اسفناج.

پس اسفناج ها رو شسته و روی دستمال آشپزخانه پهن می کنیم تا خشک بشن. انار رو دون می کنیم و پرتقال پوست گرفته رو به قطعات متوسط خرد می کنیم. یعنی هر پره از پرتقال، اگر درشت باشه به سه قسمت و اگر پرتقال ریز باشه به دو قسمت تقسیم میشن. اسفناج ها رو در ظرف مناسب سرو بریزین و لابه لاش از مخلوط انار و پرتقال استفاده کنین و در لایه آخر یا روی سالاد اسفناج گردوها رو بریزین.

در بعضی از دستورات از پنیر فتا هم استفاده میشه که من پیشنهاد نمیدم، چونکه میدونین برای جذب بهتر آهن غذاها بهتره همراهش مواد دارای کلسیم مصرف نشه.

برای تهیه سس سالاد اسفناج با رب انار، مواد باقی مانده یعنی رب انار و سرکه بالزامیک و روغن زیتون رو مخلوط می کنیم و روی مواد سالاد می ریزیم.

نمک و فلفل رو هم می تونین در سس بریزین که من ترجیح میدم نریزم.

salad-esfenaj

طرز تهیه سالاد اسفناج

اگر از رب انار ترش استفاده میکنین مقدارش رو کمتر کنین.

از عسل هم میتونین به جای رب انار استفاده کنین اما ترکیب رب انار و سرکه بالزامیک ی چیز دیگه ست.

من روی سالاد کنجد هم ریختم … و همینطور بادام.

حالا این سالاد خوشمزه و سالم رو میل کنین و از طعمش لذت ببرین …

salad-esfenaj-gerdoo-anar

سالاد اسفناج گردو و انار

http://forum.khanoumi.ir/

درباره مدیر سایت

۶ دیدگاه

  1. خیلی خوب بود ممنون

  2. با تشکر از مطلب خوبتون

    • سلام دوست عزیز
      خیلی خوشحالیم که طرز تهیه سالاد اسفناج و گردو با انار رو دوست داشتین.
      ممنون از همراهی شما با سایت خانومی.

  3. با سلام. اگه سرکه بالزامیک نداشته باشیم فقط رب انار و روغن زیتون رو میشه بعنوان سس استفاده کرد یا از سرکه سفید یا سرکه سیب بجاش استفاده کنیم چطور میشه؟

    • سلام سس اصلی سالاد اسفناج رب انار هست.
      طعم دهنده های دیگه مثل بالزامیک یا روغن زیتون و … برای طعم دادن بیشتر استفاده میشه.
      اشکالی نداره اصلن
      امتحان کنین اگر دوس داشتین ترش تر باشه از سرکه سفید یا سرکه سیب استفاده کنین.

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

خورش-قیمه-نذری

قیمه-قیمه نذری-ادویه مخصوص قیمه نذری-قیمه نذری برای ۱۰۰ نفر

خانومی: خورش قیمه از خورش های قدیمی و مجلسی ایرانی هستش که ...