صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / رد ولوت-کیک مخمل قرمز-کیک ولنتاین خانگی-کرم چیز فراستینگ-کیک سالگرد ازدواج
http://telegram.me/khanoumi_ir

رد ولوت-کیک مخمل قرمز-کیک ولنتاین خانگی-کرم چیز فراستینگ-کیک سالگرد ازدواج

خانومی: کیک رد ولوت این کیک مخمل قرمز عاشقانه که حسابی دلبری میکنه مناسب مناسبت های این روزهاست.

اگر کیک ولنتاین قرمز میخواین رد ولوت گزینه اوله، شک نکنین.

این خوشمزه ی چشم نواز جایگاه ویژه ای هم میتونه برای کیک سالگرد ازدواج داشته باشه.

یک کیک عشقولانه و البته خونگی که هم خیلی تو چشم و خوشگله و هم خیلی خوشمزه.

پس پیشنهاد اولمون برای کیک ولنتاین خانگی و بعدی هم برای سالگردهای مهم ۲ نفره زندگیتونه.

مواد لازم:

آرد: ۲ پیمانه و نیم

شکر: ۱ پیمانه

تخم مرغ: ۳ عدد

روغن: ¾ پیمانه

شیر: ۱ پیمانه

سرکه سفید: ۲ قاشق سوپ خوری

بیکینگ پودر: ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

وانیل: ۱/۳ قاشق چاخوری

جوش شیرین: ½ قاشق چایخوری

نمک آشپزخانه: ¼ قاشق چایخوری

پودر کاکائو روشن: ۱ قاشق سوپ خوری

رنگ خوراکی قرمز: ۲ قاشق غذاخوری

کیک رد ولوت

کیک قرمز مخملی

طرز تهیه کیک رد ولوت-کیک مخمل قرمز

فر رو با دمای ۱۷۰ درجه همین ابتدای کار روشن کنین تا خوب گرم بشه.

۲ تا قالب رو با قطر ۲۰ سانت آماده کنین، به خوبی چربش کنین و کف قالب کاغذ روغنی قرار بدین.

روی کاغذ روغنی رو هم کمی چرب کنین.

شیر رو در محیط آشپزخانه قرار بدین تا هم دما بشن.

برای تهیه رد ولوت، به باتر میلک نیاز داریم اما چون دسترسی بهش سخته خودمون درستش میکنیم.

به این ترتیب که یک قاشق سرکه رو روی شیر ریخته مخلوط کرده و کنار میذاریم.

۱۵ دقیقه حدودا نیاز هست تا باتر میلک عمل بیاد، میبینین که شیر بریده و غلیظ تر شده.

مواد خشک رو، شامل آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط کنین.

این مخلوط رو ۲ تا ۳ بار الک کرده و کنار بذارین.

کیک رد ولوت

کیک ولنتاین خانگی

کیک ولنتاین خانگی

زرده های تخم مرغ رو ۲ دقیقه با هم زن بزنین و بعد وانیل و شکر رو بهش اضافه کنین.

مجدد چند دقیقه با هم زن مخلوط میکنیم تا غلیظ و کش دار و کرمی بشه.

سفیده رو با نمک جدا هم بزنین … تا حدی که حجیم و سفت بشه و از ظرف نریزه.

رنگ خوراکی رو با روغن مخلوط کنین اگر قرمزیش کم بود باز هم رنگ خوراکی اضافه کنین.

و بعد به همراه باتر میلک به مخلوط تخم مرغ اضافه کنین و مخلوط کنین.

بعد هم سفیده تخم مرغ حجم گرفته رو اضافه کنین.

با ویسک مواد رو به آرومی مخلوط کنین تا یک دست بشه، خیلی هم نزنین چون پف سفیده میخوابه.

بعد از این کار در ۲ یا ۳ مرحله مواد خشک رو به مواد مایع کیک رد ولوت اضافه کنین.

در این قسمت هم نباید مدام هم بزنین … چون بافت کیک رو خراب میکنین با این کار.

بلکه باید مواد رو با هم فولد کنین.

یعنی با کمک ویسک مواد رو از ته ظرف به صورت دورانی روی ظرف میاریم.

تا حدی که مواد کیک یک دست بشه.

با این کار پف کیک حفظ میشه و بافت کیک نرم میمونه.

حالا یک قاشق سرکه باقی مانده رو در ظرفی روی جوش شیرین بریزین.

با این کار شروع میکنه به صدای ریز فش فش دادن پس سریع به مواد کیک اضافه کنین.

کمی فولد کنین و به هیچ وجه زیاد هم نزنین.

این کار باعث میشه رنگ کیک ی قرمز خوش رنگ بمونه و در فرآیند پخت تیره نشه.

و همینطور این ترکیب بافت کیک رو پفی و نرم تر میکنه.

و جالب اینکه مزه سرکه به هیچ وجه در این کیک حس نمیشه پس جای نگرانی نیست.

کیک سالگرد ازدواج

حالا مایع رد ولوت رو به ۲ قسمت تقسیم کنین و در قالب ها بریزین و به فر گرم شده منتقل کنین.

زمان پخت رد ولوت بین نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه هستش.

بعد از نیم ساعت یک خلال دندان رو در مرکز کیک فرو کنین اگر تمیز بیرون آمد کیک آماده ست.

در غیر این صورت بذارین باز هم بمونه … بسته به فر شما زمان پخت کیک مخملی قرمز متفاوته.

بعد از پخت، کیک رو از فر بیرون آورده و بذارین کمی از داغی بیفته.

از قالب خارج کنین و کاغذ روغنی رو جدا کنین ازش و روی توری قرار بدین تا خنک بشه.

کیک رد ولوت

کیک عشقولانه

 

طرز تهیه کرم چیز فراستینگ-لایه کرم پنیری میانی کیک

پنیر خامه ای ماسکارپونه : ۱ بسته

خامه صبحانه: ۱ بسته ۲۰۰ گرمی

شکر: ۲ تا ۴ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه رو در دمای آشپزخانه بذارین نرم بشه و کم کم با شکر مخلوط کنین.

بچشین وقتی شیرینیش برای شما مناسب بود دیگه شکر نریزین.

حالا به مدت یک ربع در فریزر قرار بدین بعد بیرون بیارین و با هم زن بزنین.

مجدد ۱۵ دقیقه در فریزر قرار بدین و بعد از بیرون آوردن باز هم هم بزنین.

این کار رو تا زمانی ادامه بدین که جای پره های هم زن روش بیفته.

حالا پنیر خامه ای رو با ته چنگال له کنین و جدا پنیر خامه ای رو هم بزنین.

بعد از یک دست شدنش به خامه اضافه کنین و با ویسک مخلوط کنین.

حالا از این کرم چیز فراستینگ خوشمزه برای لایه کشی رد ولوت استفاده کنین.

روی هر لایه کیک با کمک قلمو کمی شربت رقیق شده بکشین تا بافت کیک نرم تر بشه.

بعد روش یک لایه کرم پنیری بمالید لایه دوم رو قرار بدین شربت بزنین و دوباره کرم چیز فراستینگ بزنین.

روش رو میتونین با خورده های کیک رد ولوت تزیین کنین.

یا هر ایده ای که خودتون دوست دارین.

این هم دستور جامع رد ولوت برای کیک ولنتاین خانگی امسالتون.

اگر از این رسپی استفاده کردین نظرتون رو با ما در میان بگذارین.

کیک رد ولوت

کیک سالگرد ازدواج

تصاویر از دوست خوب خانومی، لیلا.

 

در راستای عشقولانه بازی لینک های زیر رو از دست ندین:

http://telegram.me/khanoumi_ir

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

سوهان-کنجدی

سوهان کنجدی-سوهان کنجدی نرم-سوهان عسلی بادامی-سوهان عسلی

خانومی: سوهان کنجدی یک شیرینی راحت و کم خرج برای نوروزتون میتونه ...