صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / دستور تهیه خورش کنگر با مرغ
http://telegram.me/khanoumi_ir

دستور تهیه خورش کنگر با مرغ

خانومی: کنگر یک گیاه خودروست که مخصوص فصل بهاره … و طول عمرش تا نیمه های اردیبهشته , بعد اون ساقه هایش و تیغ هاش دیگه قابل خوردن نیست، اگه طرفدار غذاهای فصلی از نوع نوبرانه ش هستین کنگر یک خورش خوشمزه و پر از خاصیت هستش .پس تا وقت هست پخت این غذا رو از دست ندین.

خورش کنگر معمولا به دو صورت طبخ میشه … نوع اولش شبیه به قیمه است؛ هم با گوشت قرمز میتونین درست کنین هم با گوشت مرغ , هم میتونین لپه بریزین هم میتونین حذفش کنین … یادتون نره آشپزی و طعم غذاها کاملن سلیقه ای هستش … پس غذاها رو هماهنگ با مزاج خودتون درست کنین. نوع دوم این خورش مثل خورش کرفس میمونه ، با این تفاوت که به جای کرفس از کنگر و برای سبزیش هم از نعناع جعفری استفاده میشه.

من دستور اول ، یعنی خورش کنگر به صورت قیمه و با مرغ رو براتون آماده کردم.

مواد لازم:

کنگر: ۳۵۰ گرم

لپه: ۴ قاشق غذاخوری

مرغ: یک عدد سینه کامل

پیاز: یک عدد درشت

رب: ۲ قاشق غذاخوری

لیمو عمانی: ۳ عدد

ادویه ، نمک فلفل: مقداری

آب لیمو یا آبغوره به مقدار لازم

khoresh-kangar

خورش کنگر با مرغ

دستور تهیه خورش کنگر:

مثل همیشه پیاز ها رو کمی تفت میدیم تا نرم بشن … بعد مرغ رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم با هم سرخ بشن … ادویه ها رو اضافه میکنیم , چون من از گوشت مرغ برای این غذا استفاده کردم لپه ها رو جدا تو ی ظرف دیگه گذاشتم نیم پز شده ( اگه گوشتم قرمز بود نیازی به این کار نبود ) حالا لپه های نیم پز رو به مرغ ها اضافه میکنم و باز هم کمی تفت میدم ، ۳ لیوان آب بهش اضافه میکنم و درب قابلمه رو میبندم. حالا کنگرهایی که از قبل پاک شده و شستم رو با کمی روغن تفت میدم … مراقب باشین که کنگرها له نشه … و به خورشت اضافه میکنم و اجازه میدم با شعله کم خورش کنگرمون جا بیفته. ۱۵ دقیقه قبل از اینکه خورش رو بخوایم از روی اجاق برداریم ربی رو که سرخ کردیم + آبغوره و نمکش رو اندازه میکنیم.

نکته:

۱-رب رو میشد همون اول با گوشت سرخ کرد، اگه میخواین مجلسی بشه خورشتون بذارین برای آخر و حسابی سرخش کنین.

۲- من همیشه برای ترشی خورش هام از مخلوط هر دوی آب لیمو و آبغوره استفاده میکنم … مثلن یک قاشق آبلیمو و دو برابر آبغوره … به نظرم خوشمزه تر میشه.

۳- میبینین خورش من لیمو نداره ؟ به جاش از زرشک استفاده کردم ! آشپزیه دیگه … سلیقه ست …

۴. در تصویر دوم از گوشت بوقلمون استفاده شده ، ترکیب گوشت، کنگر، غوره و کمی رب انار ….

امیدوارم از طعم این خورش لذت ببرین دوستان.

khoresh-kangar

خورش کنگر با گوشت بوقلمون و غوره

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

۹ دیدگاه

  1. Merc azizam aliyeee…man ashege kangaram

  2. فروشگاه سرویس خواب

    این خورش عالیه من به جای لیمو غوره میریزم

  3. به به عالیه

  4. خورشت کنگر با مرغ

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

felafel-khanegi

طرز تهیه فلافل خانگی-فلافل خوزستانی

خانومی: فلافل خوزستانی یا فلافل لبنانی یکی از فست فودهای محبوب شهرهای ...