صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / دستور تهیه خورش کنگر با مرغ
http://telegram.me/khanoumi_ir

دستور تهیه خورش کنگر با مرغ

خانومی: کنگر یک گیاه خودروست که مخصوص فصل بهاره … و طول عمرش تا نیمه های اردیبهشته , بعد اون ساقه هایش و تیغ هاش دیگه قابل خوردن نیست، اگه طرفدار غذاهای فصلی از نوع نوبرانه ش هستین کنگر یک خورش خوشمزه و پر از خاصیت هستش .پس تا وقت هست پخت این غذا رو از دست ندین.

خورش کنگر معمولا به دو صورت طبخ میشه … نوع اولش شبیه به قیمه است؛ هم با گوشت قرمز میتونین درست کنین هم با گوشت مرغ , هم میتونین لپه بریزین هم میتونین حذفش کنین … یادتون نره آشپزی و طعم غذاها کاملن سلیقه ای هستش … پس غذاها رو هماهنگ با مزاج خودتون درست کنین. نوع دوم این خورش مثل خورش کرفس میمونه ، با این تفاوت که به جای کرفس از کنگر و برای سبزیش هم از نعناع جعفری استفاده میشه.

من دستور اول ، یعنی خورش کنگر به صورت قیمه و با مرغ رو براتون آماده کردم.

مواد لازم:

کنگر: ۳۵۰ گرم

لپه: ۴ قاشق غذاخوری

مرغ: یک عدد سینه کامل

پیاز: یک عدد درشت

رب: ۲ قاشق غذاخوری

لیمو عمانی: ۳ عدد

ادویه ، نمک فلفل: مقداری

آب لیمو یا آبغوره به مقدار لازم

khoresh-kangar

خورش کنگر با مرغ

دستور تهیه خورش کنگر:

مثل همیشه پیاز ها رو کمی تفت میدیم تا نرم بشن … بعد مرغ رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم با هم سرخ بشن … ادویه ها رو اضافه میکنیم , چون من از گوشت مرغ برای این غذا استفاده کردم لپه ها رو جدا تو ی ظرف دیگه گذاشتم نیم پز شده ( اگه گوشتم قرمز بود نیازی به این کار نبود ) حالا لپه های نیم پز رو به مرغ ها اضافه میکنم و باز هم کمی تفت میدم ، ۳ لیوان آب بهش اضافه میکنم و درب قابلمه رو میبندم. حالا کنگرهایی که از قبل پاک شده و شستم رو با کمی روغن تفت میدم … مراقب باشین که کنگرها له نشه … و به خورشت اضافه میکنم و اجازه میدم با شعله کم خورش کنگرمون جا بیفته. ۱۵ دقیقه قبل از اینکه خورش رو بخوایم از روی اجاق برداریم ربی رو که سرخ کردیم + آبغوره و نمکش رو اندازه میکنیم.

نکته:

۱-رب رو میشد همون اول با گوشت سرخ کرد، اگه میخواین مجلسی بشه خورشتون بذارین برای آخر و حسابی سرخش کنین.

۲- من همیشه برای ترشی خورش هام از مخلوط هر دوی آب لیمو و آبغوره استفاده میکنم … مثلن یک قاشق آبلیمو و دو برابر آبغوره … به نظرم خوشمزه تر میشه.

۳- میبینین خورش من لیمو نداره ؟ به جاش از زرشک استفاده کردم ! آشپزیه دیگه … سلیقه ست …

۴. در تصویر دوم از گوشت بوقلمون استفاده شده ، ترکیب گوشت، کنگر، غوره و کمی رب انار ….

امیدوارم از طعم این خورش لذت ببرین دوستان.

khoresh-kangar

خورش کنگر با گوشت بوقلمون و غوره

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

۶ دیدگاه

  1. Merc azizam aliyeee…man ashege kangaram

  2. فروشگاه سرویس خواب

    این خورش عالیه من به جای لیمو غوره میریزم

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

felafel-khanegi

طرز تهیه فلافل خانگی-فلافل خوزستانی

خانومی: فلافل خوزستانی یا فلافل لبنانی یکی از فست فودهای محبوب شهرهای ...