صفحه اصلی / آرشیو / خورش لوبیا سبز با مرغ-خورش لوبیا سبز و هویج-خورش لوبیا سبز بدون گوشت
http://telegram.me/khanoumi_ir

خورش لوبیا سبز با مرغ-خورش لوبیا سبز و هویج-خورش لوبیا سبز بدون گوشت

خانومی: خورش لوبیا سبز یکی از خورش های مامان پزه با عطر لیموعمانی، که تو خونه ما خورش لوبیا سبز با مرغ مرسوم تره.

خورش لوبیا سبز و هویج هم ترکیب خوشمزه ای میشه، اما ترکیب سیب زمینی و هویج منو یاد خوراک لوبیا سبز میندازه.

و البته که آشپزی سلیقه ای هستش و هیچ قانونی نداره. حتی خورش لوبیا سبز بدون گوشت هم جایگاه ویژه خودش رو داره.

مواد لازم:

لوبیا سبز: ۳۰۰ گرم

لپه: ۴ قاشق غذاخوری

مرغ: ½ سینه کامل یا ۲ عدد مغز ران مرغ

پیاز ۱ عدد

لیموعمانی: ۲ عدد

رب، زردچوبه، کاری، چوب دارچین و نمک به مقدار لازم

خورش-لوبیا-سبز-با-مرغ

خورش لوبیا سبز و هویج

طرز تهیه خورش لوبیا سبز با مرغ:

لپه رو جداگانه به مدت نیم ساعت میذاریم بپزه بعد که نیم پز شد از صافی رد کنین و بشورین تا آبش بره.

این کار هم رنگ و هم مزه بد لپه رو میگیره.

لوبیا ها رو بعد از پاک کردن و شستن خرد کرده و در مقدار کمی روغن به خوبی تفت بدین.

در قابلمه پخت خورش، پیازهای نگینی رو تفت میدیم تا سبک بشن و بعد تکه های مرغ رو بهش اضافه می کنیم.

بعد از اینکه رنگ مرغ تغییر کرد رب رو اضافه کرده و به خوبی سرخش می کنیم.

حالا نوبت ادویه هاست که در این مرحله اضافه میشن و به مدت ۱ دقیقه تفت میدیم تا عطر بیشتری به خورش پس بده.

بعد لپه و لوبیا ها رو اضافه کنین و بعد از مخلوط شدن مواد خورش، ۲ لیوان آب جوش رو، روی موادمون میریزیم.

چوب دارچین رو اضافه کرده و اجازه میدیم تا با حرارت ملایم همه مواد با هم مغز پخت بشن و خورش جا بیفته.

در ۲۰ دقیقه آخر پخت لیمو عمانی که از قبل تلخیش رو گرفتیم اضافه کرده و نمک خورش رو اندازه می کنیم.

در پایان بچشین اگر نیاز بود، میتونین برای ترش شدنش از آبغوره ، نارنج یا لیموی تازه استفاده کنین.

و در پایان در کنار کته و ترشی این غذای سالم و مقوی رو میل کنین.

خورش-لوبیا-سبز-و-هویج

خورش لوبیا سبز با قارچ

خورش لوبیا سبز و هویج:

هویج رو جداگانه بپزید و در کمی کره تفت بدین و ۱۰ دقیقه آخر به خورش اضافه کنین.

خورش لوبیا سبز بدون گوشت

میتونین این خورش رو بدون گوشت درست کنین، برای قوام اومدن خورش از عصاره مرغ یا گوشت می تونین استفاده کنین.

اگر هم گیاه خوار هستین، از یک قاشق غذاخوری آرد برای قوام خورش استفاده کنین.

خورش لوبیا سبز با سیب زمینی

سیب زمینی ها رو به صورت مکعبی خرد و سرخ کنین، در زمان سرو به خورش اضافه کنین.

خورش لوبیا سبز با گوشت چرخ کرده

در این روش انگار دارین مایع لوبیا پلو با چرخ کرده درست می کنین فقط ۲ لیوان آب هم اضافه می کنین.

با این کار موادمون آبدار و حالت خورش پیدا میکنه و زمان هم میدیم تا جا بیفته.

 خورش لوبیا سبز با قارچ

برای کسانی که گیاه خوار هستن، قارچ رو جایگزین گوشت کنین.

باز هم مثل حالتی که میخواین مایع لوبیا پلو درست کنین بعد از اینکه لوبیا خوب تفت خورد قارچ رو اضافه کنین.

تفت بدین و ۲ لیوان آب اضافه کنین تا خورش جا بیفته.

خورش-لوبیا-سبز

خورش لوبیا سبز با سیب زمینی

مطالب مرتبط:

http://telegram.me/khanoumi_ir

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

ترش-تره

ترش تره-طرز تهیه ترش تره با اسفناج-غذاهای محلی گیلان

خانومی: ترش تره ، طعمی جدید و جذاب که انتخاب خوبی میتونه ...