صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / خورش ریواس-خورش ریواس با نعناع جعفری-خورش ریواس با رب-خواص ریواس
http://telegram.me/khanoumi_ir

خورش ریواس-خورش ریواس با نعناع جعفری-خورش ریواس با رب-خواص ریواس

خانومی: خورش ریواس این نوبرانه بهاری که در صورت فریز کردنش میتونین همیشه میل کنین. خورش ریواس با نعناع جعفری عالیه.

در صورت تمایل میتونین خورش ریواس با رب رو جایگزین نعناع جعفری کنین.

خورش ریواس با گوشت مناسب برای زمانیه که از نعناع جعفری استفاده میکنین.

و خورش ریواس با مرغ مناسب زمانی که از مرغ یا گوشت سفیده برای تهیه خورش استفاده میشه.

البته که آشپزی قانون نداره و با هر نوع گوشتی که در سبد غذایی شما موجوده میتونین این خورش رو آماده کنین.

خورش ریواس یک طریقه مصرف ریواس هستش، و میل کردن این گیاه خودرو به صورت تازه هم جای خودش رو داره.

مواد لازم:

ریواس: نیم کیلو

گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم

نعناع جعفری: ۴۰۰ گرم

پیاز درشت: ۱ عدد

نمک، فلفل، کاری و زردچوبه به میزان لازم

خورش-ریواس

خورش ریواس با رب

طرز تهیه خورش ریواس:

پیازهای نگینی رو در کمی روغن تفت داده و گوشت قرمه شده رو بهش اضافه کنین.

ادویه ها رو هم اضافه کنین و وقتی آب گوشت جمع شد ۳ لیوان آب اضافه کنین و اجازه بدین با شعله ملایم بپزه.

نعناع جعفری رو به خوبی سرخ کرده و به مواد خورش اضافه کنین.

ریواس ها رو پوست گرفته به اندازه های ۳ سانتی خرد کنید و در کمی روغن تفت بدین.

وقتی گوشت خورش پخت و با نعناع جعفری به خوبی جا افتاده بود زمان اضافه کردن ریواس هستش.

ریواس به دلیل بافت نرمی که داره باید بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در خورش قرار بگیره وگرنه کامل له میشه.

پس در دقایق پایانی پخت ریواس رو اضافه کنید و ۱۰ دقیقه زمان بدین تا به خوبی در خورش جا بیفته.

ریواس به دلیل طعم ترشی که داره مزه خوبی به خورش میشه، نمک خورش رو اندازه کنید و از روی حرارت بردارین.

با توجه به سلیقه خود در صورت تمایل میتونین کمی آبغوره برای ترش تر شدن خورش اضافه کنید.

یا اگر خورش برای شما ترش بود میتونین ۱ ق غذاخوری شکر به خورش ریواس اضافه کنید تا طعم ملس داشته باشه.

در فصل بهار، ریواس رو میتونین بعد از پاک کردن در کمی روغن تفت داده و فریز کنید.

و هر زمان که هوس این خورش بهاری رو داشتین با همین دستور آمادش کنین.

  • برای تهیه خورش ریواس از ریواس های خورشتی استفاده کنین که ساقه های پهن تری دارن.

 

خورش-ریواس

خورش ریواس با گوشت

خورش ریواس با رب:

در این روش از سبزی استفاده نمیشه.

بعد از تفت دادن گوشت به همراه ادویه ها ۲ تا ۳ ق غ رب گوجه فرنگی اضافه کرده و به خوبی سرخ می کنیم.

۲ تا ۳ لیوان آب به مواد خورش اضافه کرده و زمان میدین تا گوشت به خوبی بپزه.

بعد از پخت گوشت ریواس های آماده شده رو به خورش اضافه کرده و بعد جا افتادن از روی حرارت برمیداریم.

در این رسپی، خورش ریواس ترکیب گوشت و ریواس هستش.

خواص ریواس:

ریواس به عنوان فعال کننده ی عملکرد دستگاه گوارش شناخته شده هستش.

هم اثر ملین داره و هم خاصیت مسهلی، برای افزایش اشتها و رفع یبوست مفید هستش.

این گیاه باعث افزایش ترشح معدی در معده شده و از این رو باعث بهبود عملکرد معده میشه.

ریواس در درمان خونریزی معدی-روده ای، درمان یرقان، اختلال قاعده ای و … مفید هستش.

ریواس طبیعت سرد داره و سرشار از املاح معدنی و ویتامین ها هستش.

برای تمام اعضای بدن یک خوراکی ممتاز محسوب میشه و اثرات شگفت انگیزی داره.

ریواس رو میتونین در تهیه خورش، کمپوت، مربا و شربت مورد استفاده قرار بدین.

دقت کنین که ریواس برای مبتلایات به سنگ کلیه و ناراحتی های مثانه خطرناک هستش.

خورش-ریواس-با-نعناع-جعفری

خورش ریواس

 

http://telegram.me/khanoumi_ir

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

خورش-لوبیا-سبز-با-مرغ

خورش لوبیا سبز با مرغ-خورش لوبیا سبز و هویج-خورش لوبیا سبز بدون گوشت

خانومی: خورش لوبیا سبز یکی از خورش های مامان پزه با عطر ...