صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / خورش به آلو-خورش به آلو با لپه-خورش به با رب انار-خورش به با مرغ
http://telegram.me/khanoumi_ir

خورش به آلو-خورش به آلو با لپه-خورش به با رب انار-خورش به با مرغ

خانومی: خورش به که یکی از خورشت های پاییزیه، با نام خورش به آلو و یا خورش به اصفهانی برای عده ای بسیار غذای جذابیه.

به های اصفهان به دلیل کیفیت بالاشون خیلی معروفه و معروف تر از اون خورش به اصفهانی.

این خورش خوشمزه برای پختش ابتکارهایی هم داره، مثل خورش به آلو با لپه ، خورش به با رب انار یا خورشت به آلو با مرغ.

با هر چاشنی یا روشی خورش به مجلسی رو میتونین آماده کنید، برای این کار ذائقه خودتون رو در نظر بگیرین.

مواد لازم:

گوشت خورشی: ۳۰۰ گرم

به درشت:۳عدد

آلو: ۲۰ تا ۲۵ عدد

پیاز درشت: ۱عدد

رب گوجه فرنگی، نمک، فلفل، زردچوبه و کاری به مقدار لازم

خورش-به-آلو

خورش به آلو با لپه

طرز تهیه خورش به آلو-خورش به مجلسی-خورش به اصفهانی

پیاز نگینی شده رو در کمی روغن تفت داده و گوشت های قیمه شده رو بهش اضافه کنین.

بعد از اینکه گوشت به خوبی سرخ شد، ادویه ها و رب رو اضافه کنین.

بعد از کمی تفت دادن ۳ لیوان آب به مواد اضافه کرده و با شعله ملایم زمان میدیم تا گوشت مغز پخت بشه.

در این فاصله پوست به ها رو به خوبی تمیز کنین و بعد از شستن، به قطعات دلخواه برش بدین.

آلوها رو بعد از شستن در یک ظرف گود به همراه آب بذارین خیس بخوره.

برای این خورش خوشمزه بهتره پوست به رو نگیرین اما اگر دوست ندارین هم میتونین به ها رو پوست گرفته و استفاده کنین.

به ها رو در کمی روغن تفت داده و در صورت تمایل ۲ قاشق زعفران دم شده بهش اضافه کنین.

وقتی گوشت ها کامل پخته شدن به ها رو به خورش اضافه کنین.

برای جا افتادن به در خورش زمانی بین ۱۵ تا ۲۰ دقیقه نیاز هست، مراقب باشین به ها له نشن.

در ۱۰ دقیقه پایانی زمان پخت خورش هم آلوها رو اضافه کنین.

خورش به اصفهانی رو بچشین، نمک خورش رو اندازه کنین و بسته به ذائقه خودتون ترش یا شیرین کنین خورش رو.

برای ترش کردن خورش از ۲ قاشق آبلیمو و برای شیرین کردنش از ۱ قاشق غذاخوری شکر استفاده کنین.

بعد از جا افتادن خورش و اندازه کردن چاشنی از روی حرارت برداشته و سرو کنین.

خورش به آلو

خورش به با مرغ

خورش به آلو با لپه:

در این روش تمام مراحل بالا انجام میشه و تنها تفاوتش در این هست که در خورش از لپه هم استفاده میشه.

مثل خورش قیمه، گوشت و لپه رو بذارین بپزه و بعد از پخت به جای سیب زمینی از به استفاده کنین.

به ها رو به خورش اضافه کرده و بذارین در خورش جا بیفته و سرو کنین.

در قسمت مواد لازم از یک لیوان سرخالی لپه برای این میزان گوشت و به استفاده کنین.

این خورش با لپه مناسب برای ۳ تا ۴ نفر هستش.

خورش به با رب انار:

در تهیه این خورش با رب انار، مراحل بالا رو انجام بدین و برای چاشنی از رب انار استفاده کنین.

بعد از این که به ها رو داخل خورش ریختین، ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری رب انار هم برای طعم دادن به مواد اضافه کنین.

بچشین و هر وقت میزان ترشی خورش براتون مناسب بود آلو ها رو اضافه کرده و نمکش رو اندازه کنین.

استفاده از رب انار باعث تیره شدن رنگ خورش میشه پس بهتره به میزان کم استفاده کنین تا خورش سیاه نشه.

استفاده از رب انار در این خورش بیشتر برای افرادی مناسبه که مزه ها و خورش های ترش رو ترجیح میدن.

خورش به آلو با مرغ:

در این روش هم به جای استفاده از گوشت قرمز از مرغ استفاده می کنین.

برای این میزان از مواد، ۳ تا ۴ تکه مرغ برای ۳ تا ۴ نفر کافیه. به اضای هر نفر میتونین از ۱ به متوسط استفاده کنین.

روش تهیه:

مرغ ها رو جداگانه سرخ کرده و به پیاز داغ اضافه کنین، رب و ادویه ها رو زده و چند لیوان آب بریزین تا مرغ ها بپزه.

بعد از پخت مرغ به های تفت داده شده رو بریزین و ادامه روش پخت خورش به، که در بالا کامل گفته شد.

تفاوت فقط در نوع استفاده از گوشت مصرفیتون داره که با توجه به رژیم غذایی یا سلیقتون میتونین جایگزین کنین.

این خورش با مرغ و رب انار هم بسیار خوشمزه ست، حتمن امتحانش کنین.

در این خورش از آلو بخارا و آلو ترش جنگلی استفاده شده.

خوش-به

خورش به آلو

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

سیکلامن

سیکلامن-قلمه زدن سیکلامن-علت زرد شدن برگ های گل سیکلامن-بذر سیکلامن پرسیکوم

خانومی : سیکلامن یا سیکلمه گلی زمستانی که در تمام فصل سرما ...