صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / خشک کردن میوه در خانه-خشک کردن میوه در ماکروفر- میوه خشک شب یلدا
http://telegram.me/khanoumi_ir

خشک کردن میوه در خانه-خشک کردن میوه در ماکروفر- میوه خشک شب یلدا

خشک کردن میوه در خانه، بسته به نوع روش شما متفاوت میتونه باشه اما با نتیجه قابل قبول.

 خشک کردن میوه در فر و خشک کردن میوه در ماکروفر محبوب ترین انتخاب هاست که به توضیح هر کدوم می پردازیم.

تا زمان هست این خوشمزه ها رو به عنوان تنقلات شب یلداتون آماده کنین 🙂

توضیحی که ابتدا باید بدم این هستش که، هر نوع میوه ای رو که میخواین میتونین استفاده کنین از میوه های تابستونی تا زمستانی.

میوه ها رو شسته و خشک کنین، به ضخامت ۵ میل هر کدوم رو برش بدین.

میوه هایی مثل سیب و موز رو برای جلوگیری از سیاه شدن باید به شربت شکر و آبلیمو آغشته کنین.

طرز استفاده از دستگاه میوه خشک کن
خشک کردن میوه در فر

خشک کردن میوه در خانه

برای خوش طعم تر شدن بیشتر میوه هایی مثل پرتقال، هلو و سیب هم این شربت خیلی موثره پس حتمن برای میوه های خشک خانگیتون ازش استفاده کنین.

بعد از اینکه میوه ها روبه شربت آغشته کردین روی سینی مشبک دستگاه میوه خشک کن یا سینی توری ماکروفر یا سینی فر بچینین.

برای فر بهتره از کاغذ روغنی استفاده کنین تا میوه ها بعد از خشک شدن به سینی نچسبن.

فرآیند خشک شدن میوه ها تا زمانی باید ادامه پیدا کنه تا روی میوه ها حالت چرمی بگیره، یعنی هنوز کمی نرم باشه.

چرا که قراره برای بهتر خشک شدن کمی هم در هوای منزل قرار بگیره.

با این کار بخشی از بافت میانی میوه هم حفظ میشه که مزه میوه رو بهتر انتقال بده.

خشک کردن میوه در ماکروفر-خشک کردن میوه در ماکروفر سولاردام-خشک کردن میوه در توستر

با درجه ۳۶۰ درجه به مدت ۵ دقیقه شروع کنین.

بعد از هر بار که دستگاه خاموش شد درشو باز کنین میوه ها رو چک کنین و باز هم زمان بدین.

این کارو هر چند بار نیاز داره تکرار کنین تا آب میان بافتی میوه ها کامل تبخیر بشه.

اگر دستگاه شما مجهز به گزینه یخ زدا هست، میتونین دستگاه رو روی این دکمه تنظیم کنین و روش بالا رو به کار ببرین.

با این روش حدودن در عرض نیم ساعت میوه خشک های شما آماده ست.

خشک-کردن-میوه-در-ماکروفر
خشک کردن میوه در خانه

خشک کردن میوه در فر

 برای این کار باید فر رو در کمترین درجه ممکن تنظیم کنین و هر ۲ تا ۳ ساعت یک بار میوه ها رو چک کرده و پشت و رو کنین تا میوه ها خشک بشن.

در حین فرآیند خشک شدن میوه با فر بهتره درب فر رو کمی باز بذارین تا از پخته شدن میوه ها جلوگیری بشه.

با این روش بین ۵ تا ۸ ساعت زمان آماده شدن میوه خشک های شماست.

خشک کردن میوه روی بخاری- خشک کردن میوه روی شوفاژ

روی بخاری یا شوفاژ فویل پهن کنین و میوه ها رو روش بچینین.

بعد از اینکه روش کامل خشک شد برگردونین تا زیرش هم خشک بشه.

در این روش هم دمای بخاری یا شوفاژ باید متوسط رو به کم باشه تا میوه ها نپزن و فقط آبشون تبخیر بشه.

میتونین میوه ها رو روی سینی هم بچینین و زیر بخاری قرار بدین که در این روش زمان خشک شدنشون کمی طولانی تر میشه.

 با این روش حدودن ۲ تا ۳ روز طول میکشه تا میوه خشک های شما آماده بشن.

طرز استفاده از دستگاه میوه خشک کن

دستگاه های میوه خشک معمولن سینی های توری دارن که درون دستگاه قرار میگیرن، پس میوه ها رو روی این سینی ها بچینین.

و طبق روش کار با دستگاه که معمولن دکمه روشن کردنشون هست زمان بدین تا میوه به حد مطلوب خشک بشه.

و در این بین چند بار چک کنین و احیانن برش هایی که نازک تر بودن رو خارج کنین تا نسوزن.

با این روش بعد از ۸ تا۱۲ ساعت میوه خشک ها آماده میشن.

خشک کردن میوه در خانه
خشک کردن میوه در سولاردام

نکات:

  1. در همه این روش ها بعد ازحرارت دیدن به مدت ۲ تا ۳ روز در هوای خانه روی سینی میوه ها رو قرار بدین تا کامل خشک شده و برای مدت طولانی قابل استفاده باشن.
  2. بعد از خشک شدن میوه ها میتونین در ظرف های پلاستیکی و یا شیشه ای در جای خنک نگهداریشون کنین.
  3. برای خشک کردن پرتقال ونارنگی پوست سفید رویی رو باید کامل بگیرین وگرنه باعث تلخ شدنش میشه.
  4. روی میوه هایی مثل سیب وخرمالو به دلخواه میتونین کمی پودر دارچین بریزین که بسیار خوش طعمشون میکنه.

مطالب مرتبط:

خشک کردن آلبالو در مایکروفر


http://telegram.me/khanoumi_ir

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

ترشی-لیته-مخصوص

ترشی لیته بادمجان-ترشی لیته بندری-ترشی لیته شمالی-ترشی لیته مخصوص خانومی

خانومی: ترشی لیته بادمجان حس نوستالژی بهمون میده اونم وقتایی که در ...