صفحه اصلی / خانومانه / خانه داری / ترفندهای آشپزی – قسمت اول
http://telegram.me/khanoumi_ir

ترفندهای آشپزی – قسمت اول

خانومی: در این مطلب ۹ نکته مهم از ترفندهای آشپزی و خانه داری را برای شما آماده کردیم. دانستن این نکات خالی از لطف نیست، با ما همراه باشید.

۹ نکته مهم آشپزی که در آشپزخانه حسابی به کارتان می آید:

۱٫ اگر می خواهید قورمه سبزی شما خوشمزه تر شود، یک ساعت قبل از سرو کردن، داخل قورمه سبزی رب انار بریزید و کاملاً با هم مخلوط نمایید.

۲٫ برای خوردن یک کتلت اصیل و خوشمزه، داخل مواد کتلت زیره و آویشن بریزید.

۳٫ شاید این سؤال برای شما پیش آمده باشد که چرا در رستوران ها، پنیر داخل پیتزا بیشتر از پنیر پیتزاهای خانگی کش می آید؟ برای بیشتر کش آمدن پنیر پیتزای خود قبل از گذاشتن پیتزا داخل فر،روی پیتزا آب اسپری کنید.

۴٫ برای پختن آش رشته لعاب دار و خوشمزه، به همراه حبوبات خود، کمی بلغور گندم خیس کرده و با آن ها بپزید.

۵٫ این نکته را همیشه به یاد داشته باشید برای اینکه ترشی های خانگی زود خراب نشوند هنگام برداشتن ترشی از داخل ظرف یا دبه ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید.

۶٫ برای لطیف تر شدن غذاهایی که داخل فر طبخ می شود همانند پیتزا، هنگام پخت یک ظرف آب جوش داخل فر قرار دهید.

۷٫ جهت جلوگیری از طعم گرفتن برنج مانده در یخچال و تازه ماندن برنج پخته، تکه ای نان بر روی برنج پخته خود قرار دهید.

۸٫ جهت ترد شدن گوشت، مخلوطی از روغن زیتون و سرکه را روی همه ی قسمت های گوشت بمالید و بگذارید بماند، پس از مدتی می توانید گوشت را طبخ نمایید.

۹٫ شاید بتوان گفت جذاب ترین و جالب ترین ترفندهای آشپزی این قسمت، نکته زیر می باشد:

برای ماندگاری رنگ، بو و طعم هر چه بیشتر زعفران، مقداری از زعفران سابیده یا نسابیده شده را داخل ظرفی ریخته و روی آن تکه ای یخ بگذارید، تا در دمای آشپزخانه و یا اتاق، یخ آب شود. نتیجه ی چشم گیری خواهید دید. این روش برای بهتر رنگ دادن زعفران به مراتب بیش تر از دم کردن آن می باشد.

http://telegram.me/khanoumi_ir

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

piaz-dagh-kirispi

پیاز داغ کریسپی و ترد-پیاز داغ چیسپی-پیاز داغ پفکی

خانومی: تهیه یک پیاز داغ کریسپی خوشمزه و خوش رنگ زمانی اهمیت ...