صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / ترشی لیمو ترش خانگی عربی
http://telegram.me/khanoumi_ir

ترشی لیمو ترش خانگی عربی

خانومی: من عاشق لیمو ترش هستم و از هر چیزی هم که بهش مربوط بشه شدید استقبال می کنم.

این بار ترشی لیمو ترش رو امتحان کردم و از طعم آن خیلی لذت بردیم، تصمیم گرفتم دستور جامع این ترشی بسیار لذیذ رو در سایت قرار بدم.

ترشی لیمو مناسب غذاهایی هست که با ماهی و مرغ سرو میشه، طعم این ترشی با عطر لیموی تازه جالب و جدیده که همین هم محبوب ترش میکنه.

مواد لازم:

لیمو ترش تازه: ۱ کیلو
نمک و پودر فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه:

لیموهای تازه رو شسته و خشک می کنیم.

در تهیه این ترشی لیمو ترش ها باید خرد بشن و هسته هاشون گرفته بشه، من از نایسر دایسر برای ورقه کردن لیموها استفاده کردم، شما هم میتونین از این وسیله یا اگر غذاسازتون تیغه اسلایسر رو داره استفاده کنین، همون تیغه ای که برای تهیه چیپس ازش استفاده میشه.

بعد از ورقه کردن لیموها هسته ها رو خارج می کنیم، من حین ورقه کردن هسته ها رو خارج میکردم … اینطوری آسون تر بود.

بعد از اتمام کار، یک قاشق چایخوری نمک و یک قاشق چایخوری فلفل قرمز روی لیموها ریختم.چون لیموها ورقه شدن خودش کمی آب انداخت و ورقه های لیمو کامل خیس و آبدار بودن اما اگر خشک بود نصف لیوان آب لیموی تازه روشون اضافه می کنیم.

torshi-limoo-khanegi

ترشی لیمو ترش عربی

بعد از مخلوط کردن لیموها نمک و فلفل، این مخلوط رو به ی ظرف پلاستیکی منتقل می کنیم و در آشپزخانه قرار میدیم، این ترشی باید به مدت ۳ روز در دمای آشپزخانه قرار بگیره و روزی چند بار با یک قاشق خشک مخلوط بشه، بعد از گذشت یک روز آب ترشی غلیظ تر میشه و تا پایان روز سوم طعم تلخ پوست لیمو هم از بین میره، پس حتمن کمی تست کنین و وقتی که دیگه تلخ نبود آن رو به ظرف مناسب منتقل کرده و حداقل برای ۲ هفته در یخچال قرار بدین تا کمی جا بیفته.

بهتره اگر لیموها رو ورقه ای برش نمیدین ، برای خرد کردنش تا میتونین آنها رو به اندازه های کوچکتری تقسیم کنین تا تلخی آن کامل گرفته بشه.

در اینترنت دستورهای دیگه ای هم برای تهیه ترشی لیمو وجود داشت که من امتحان کردم اما در نهایت دستوری که در بالا قرار دادم بهترین طعم و عطر رو داشت.

برای تهیه ترشی لیمو، باید لیموهایی رو انتخاب کنین که تلخی کمتری داشته باشه، لیموهای جهرم برای تهیه این ترشی مناسب تره.

و نکته مهم دیگه در تهیه ترشی لیمو ترش، خارج کردن تمام هسته های لیمو هستش، چون وجودش باعث تلخی ترشی میشه. اصطلاحن این ترشی رو ترشی لیمو ترش عربی میگن … اما همین رسپی رو با نام ترشی لیمو ترش شیرازی هم در سایت ها قرار میدن.

یکی از روش های تهیه ترشی لیموترش ، این بود که لیمو رو یک پلاس یا + در قسمت بالای لیمو ترش برش بدین و نمک و فلفل بپاشین داخلش و روی هم بچینین و در آفتاب قرار بدین، من این روش رو هم امتحان کردم اما خیلی تلخ بود.

torshi-limoo-torshe-sabz

ترشی لیمو ترش با فلفل

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

۵ دیدگاه

  1. عاشق این وبسایت شدم من.عالی هستید شما

  2. خیلی خوبه مرسی

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

این مطلب را نیز بخوانید

ترش-تره

ترش تره-طرز تهیه ترش تره با اسفناج-غذاهای محلی گیلان

خانومی: ترش تره ، طعمی جدید و جذاب که انتخاب خوبی میتونه ...