صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / ترشی لیته بادمجان-ترشی لیته بندری-ترشی لیته شمالی-ترشی لیته مخصوص خانومی
http://telegram.me/khanoumi_ir

ترشی لیته بادمجان-ترشی لیته بندری-ترشی لیته شمالی-ترشی لیته مخصوص خانومی

خانومی: ترشی لیته بادمجان حس نوستالژی بهمون میده اونم وقتایی که در کنار ماکارانی قراره این خوشمزه رو نوش جان کنیم.

ترشی لیته مخصوص خانومی با مقدار زیادی سبزی معطر درست میشه که همین راز خوشمزگیشه.

مواد لازم:

بادمجان: ۱ کیلو

هویج: ۲۵۰ گرم

سبزی معطر( نعناع، ترخون، مرزه،گشنیز و جعفری): ۲ لیوان

سیر: ۱ بوته

فلفل سبز تند: ۳ تا ۴ عدد

ادویه مخصوص لیته: ترکیب تخم گشنیز ، سیاه تخمه ، زردچوبه و نمک

سرکه به مقدار لازم

لیته-مخصوص

لیته چرخ شده

طرز تهیه ترشی لیته بندری-ترشی لیته چرخ شده-لیته بادمجان و هویج

برای تهیه این ترشی بهتره نوع مرغوب بادمجان و هویج رو انتخاب کنین تا بتونین با پوست استفاده کنین.

بعد از شستن و خشک شدن به قطعات درشت برش میدیم و با مقداری سرکه میذاریم بپزه.

زمانی که برای پخت میذاریم باید به اندازه ای باشه که بادمجان ها فقط کمی نرم بشن نه اینکه له باشن.

یعنی در عین اینکه سرکه رو به خوبی به خودش کشیده ولی له نشده باشه.

بعد از پخت بادمجان و هویج، که میتونین جداگانه هم بپزین آبکش کنین و بذارین سرد بشه.

اگر ترشی لیته چرخ شده رو دوس دارین مواد ترشی رو چرخ کنین.

در غیر این صورت مخلوط بادمجان، هویج و فلفل و سیرو در غذاساز بریزین و چند پالس بزنین تا مواد ترشی خرد بشه.

اترشی لیته بندری

اگر میخواین لیته بندری درست کنین مقدار فلفل تندش این ترشی رو تا حد امکان بیشتر کنین.

ضمن اینکه ترشی بندری میتونه شامل سبزیجات دیگه ای هم باشه، مثل کلم.

لیته-بندری

لیته بادمجان و هویج

بعد از اینکه مواد لیته یک دست و خرد شد سبزی معطر و ادویه لیته رو اضافه و مخلوط کنین.

نمک بزنین و کم کم بهش سرکه اضافه کنین تا جایی که نیاز داره و بعد به شیشه های تمیز انتقال بدین.

این ترشی زمانی بین ۱ هفته تا ۱۰ روز نیاز داره تا کاملن جا بیفته و آماده مصرف بشه.

ترشی لیته شمالی

برای تهیه لیته شمالی از سبزی های مخصوص شمال استفاده کنین فقط و فقط همین 🙂

توصیه اکید دارم به استفاده از تخم گشنیز و سیاه تخمه در این ترشی، که جزء ضروری ترین هاست براش.

در این صورت یک لیته خیلی خوشمزه رو تیست میکنین و از طعمش لذت میبرین.

در صورت تمایل میتونین از سبزیجات دیگه هم در این ترشی استفاده کنین، مثل فلفل دلمه، کلم و گوجه.

که البته باقی سبزیجات نیاز به پختن ندارن و بعد از اینکه خرد شدن به مواد بالا اضافه میشن فقط.

شما لیته هاتون رو چطور درست می کنین ؟ کامنت کنین رسپی هاتون رو :*

لیته-بادمجان

لیته خیلی خوشمزه

 

مطالب مرتبط:

ترشی سیر ۷ ساله خانومی

ترشی بادمجان خشک شده کاشانی

طرز تهیه شور مخلوط – شور گل کلم و هویج  

ترشی هفت بیجار

ترشی لیمو ترش خانگی

ترشی سالاد زمستانی

ترشی خرفه

ترشی بادمجان شکم پر

ترشی انار با لبو

ترشی انبه رسیده جنوبی

ترشی فلفل همدانی

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

این مطلب را نیز بخوانید

گشنیز-پلو-با-مرغ

گشنیز پلو-گشنیز پلو با مرغ-گشنیز پلو با گوشت قلقلی-پلو مخلوط جدید

خانومی: گشنیز پلو میتونه به عنوان یک پلو مخلوط جدید در سفره ...