صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / ترشی خرفه-خواص خرفه-خرفه در بارداری
http://telegram.me/khanoumi_ir

ترشی خرفه-خواص خرفه-خرفه در بارداری

خانومی: خرفه یکی از گیاهان خوراکی با خواص بالاست. ترشی خرفه انواع متفاوتی داره که در این مطلب آموزشش رو می خوانید.

از خرفه استفاده های متفاوتی میشه که به بعضی از کاربردهاش اشاره می کنیم.

خواص خرفه:

  1. از مهم ترین خواص خرفه طبع سرد این سبزی هستش که برای رفع عطش در روزهای گرم سال عالیه.
  2. اگر برگ و ساقه خرفه رو به صورت سالاد میل کنین برای کلیه خیلی مفیده.
  3. حرارت خون، کبد و معده رو تسکین میده و اگر بر روی این نواحی ضماد بشن حرارت رو پایین میاره.
  4. برای رفع سردردهای گرم بسیار مفیده.
  5. ضماد برگ و ساقه این گیاه برای آتش سوختگی خیلی مفیده.
  6. برای خرد کردن سنگ مثانه مفید هستش، خرفه مدر است.
  7. از ضماد ریشه خرفه برای از بین بردن زگیل استففاده میشه.
  8. خرفه اشتها رو کم میکنه اما زیاده روی در مصرف این سبزی نور چشم رو هم کم میکنه.
  9. خرفه دارای امگا ۳ و مواد معدنی مثل منیزیم،کلسیم، پتاسیم و همچنین ویتامین ث هستش.

 

 

torshi-khorfe

خواص خرفه

خرفه در بارداری:

استفاده از همه داروها یا گیاهان در دوران بارداری باید با نظر پزشک مصرف بشه.

هیچ داروی گیاهی رو به صورت خود سر و یا توصیه عطاری ها مصرف نکنید که تاثیرات جدی بر جنین میگذاره.

خرفه هم از گیاهانی هستش که در دوران بارداری نباید مصرف بشه و مادران باردار نباید خرفه مصرف کنند.

ترشی خرفه

مواد لازم:

برگ خرفه

سیر

سرکه

نمک فلفل و ادویه ترشی

روش تهیه:

خرفه رو بعد از پاک کردن و شستن اجازه بدین خوب خشک بعد با ساقه به قطعات ریز خرد کنین.

سیر رو خرد کرده و با سرکه و ادویه بهش اضافه کنین، بعد از یک هفته ترشی خرفه آماده مصرف هستش.

torshi-khorfe

خرفه در بارداری

ترشی خرفه با هویج:

مثل دستور بالا عمل کنین با این تفاوت که چند هویج رو به اندازه خرفه خرد کرده و به ترشی اضافه می کنیم.

برای اینکه هویج در ترشی به خوبی جا بیفته، چند دقیقه هویج هارو با سرکه بجوشونین و بعد به خرفه اضافه کنین.

ترشی خرفه با گوجه:

در این ترشی به جای سرکه از ترکیب آب گوجه و سرکه اضافه میشه.

آب گوجه رو به جوش بیارین و بهش سرکه اضافه کنین … بعد از خنک شدن به مواد ترشی اضافه کنین.

شوری خرفه:

شوری خرفه هم یکی دیگه از روش های استفاده از گیاه خرفه هستش.

برای تهیه شوری خرفه به ازای هر لیوان آب یک قاشق سرکه و ۲ قاشق غذاخوری نمک بریزین.

آب رو به همراه نمک و سرکه بذارین جوش بیاد بعد از خنک شدن روی خرفه بریزین.

 

torshi-khorfe

ترشی خرفه

در تمام این رسپی ها بعد از یک هفته ترشی خرفه آماده مصرف هستش.

مطالب دیگر:

ترشی هفت بیجار

ترشی لیمو ترش خانگی

شور گل کلم و هویج

ترشی سالاد زمستانی

 

http://forum.khanoumi.ir/

درباره مدیر سایت

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

کوکوی-اشپل-ماهی

کوکوی اشپل-کوکو سبزی قالبی در فر-طرز نگهداری اشپل ماهی-کوکوی اشپل گیلانی

خانومی: کوکوی اشپل و اشپل ماهی یکی از گزینه هایی هستش که ...