صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / ترش تره-طرز تهیه ترش تره با اسفناج-غذاهای محلی گیلان
http://telegram.me/khanoumi_ir

ترش تره-طرز تهیه ترش تره با اسفناج-غذاهای محلی گیلان

خانومی: ترش تره ، طعمی جدید و جذاب که انتخاب خوبی میتونه باشه برای فرار از غذاهای تکراری با چاشنی غذاهای شمالی.

در بازارهای محلی شمال همیشه خانم هایی رو میبینین که سبزی هاشون بهتون چشمک میزنن و ترغیب میشین برای خرید.

سبزی ترش تره یا ترشی تره در راس همه محصولات این خانم ها وجود داره، بد نیست اینبار با خرید ازشون این رسپی رو امتحان کنین.

اصلن کدوم ایرانی میتونه غذاهای محلی گیلان رو حاضر به امتحان کردنش نباشه ؟ فک نکنم وجود داشته باشه 🙂

اگر هم به سبزی اصلی ترش تره دسترسی ندارین میتونین از سبزی جایگزین استفاده کنین.

سبزی جایگزین: مخلوط اسفناج ، جعفری، تره و گشنیز که مقدار اسفناج باید ۲ برابر سبزی های دیگه باشه.

مواد لازم برای ترش تره مازندران:

سبزی مخصوص ترش تره: ۱ کیلو گرم

برنج : ۴ قاشق غذاخوری

سیر: ۱ بوته

تخم مرغ ۲ تا ۳ عدد

آب نارنج یا آب غوره: به مقدار کافی

نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار کافی

طرز-تهیه-ترش-تره-با-اسفناج

ترش تره گیلان

طرز تهیه ترش تره انزلی:

برنج رو از قبل خیس کنین و بعد از خرد کردن سبزی ها هر دو رو در ظرف پخت بریزین.

مخلوط برنج و سبزی رو به همراه ۲ لیوان آب میذاریم به خوبی با هم بپزن.

وقتی برنج پخته شد آب نارنج یا آب غوره رو کم کم به موادمون به همراه کمی نمک اضافه میکنیم.

ترشی این غذا دلخواه هستش و تا هر وقت برای شما مناسب بود میتونین مقدارش رو کم یا زیاد کنین.

حرارت رو کمی بیشتر میکنیم تا اگر آب غذا زیاده، کشیده بشه و با پشت قاشق برنج ها رو له می کنیم.

سیرها رو به همراه زردچوبه و فلفل تفت بدین و نیمی از سیرها رو به ترش تره اضافه کنین.

تخم مرغ ها رو به صورت نیمرو به همراه مقداری روغن سرخ کنین و با باقیمانده سیرها مخلوط کنین.

سیر و تخم مرغ رو با هم ترکیب کنین به صورتی که تخم مرغ به صورت تکه های کوچک تر در بیاد.

بعد از اینکه آب غذا کشیده شد یا به غلظت رسید تخم مرغ و باقی سیرها رو مواد قبلی اضافه و مخلوط میکنیم.

یکم دیگه روی حرارت مواد رو با هم ترکیب و با پشت قاشق مجدد له می کنیم تا مزه ها به خورد هم برن.

بعد از اینکه خورش یک دست شد بچشین اگر نیاز بود چاشنیش رو اندازه کنین و بعد از روی اجاق بردارین.

ترش تره گیلان رو در کنار پلو ، ماهی کولی و ترب میتونین سرو کنین.

ترش تره

ترش تره مازندرانی

طرز تهیه ترش تره با اسفناج

تمام مراحل به صورت بالا انجام میشه با این تفاوت که سبزی این غذا فقط اسفناج هستش.

اگر دقت کرده باشین در هر قسمت این متن ترش تره رو به یکی از شهرهای شمالی نسبت دادیم.

علتش این بود که رسپی اصلی این خورش یکیه با ی سری تفاوت های ریز.

مثلن در یک شهر لپه هم اضافه میکنن یک شهر دیگه باقلای شمالیو به همراه برنج میپزن و …

ولی رسپی اصلی شامل مواردی میشه که توضیح دادیم.

نکته:

اگر دوس دارین خورشتون آب دار باشه برای غلظت دادن بهش میتونین از ترکیب آب و آرد برنج استفاده کنین.

ترش-تره

ترش تره مازندرانی

لیستی از غذاهای محلی گیلان:

مرغ ترش با رب انار

میرزا قاسمی به سبک شمالیا

خورش مرغ ناردونی

 

http://telegram.me/khanoumi_ir

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

خورش-لوبیا-سبز-با-مرغ

خورش لوبیا سبز با مرغ-خورش لوبیا سبز و هویج-خورش لوبیا سبز بدون گوشت

خانومی: خورش لوبیا سبز یکی از خورش های مامان پزه با عطر ...