صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / ترشی بادمجان شکم پر-ترشی بادمجان بوشهری-ترشی بادمجان با رب انار
http://telegram.me/khanoumi_ir

ترشی بادمجان شکم پر-ترشی بادمجان بوشهری-ترشی بادمجان با رب انار

خانومی: فصل ترشی که میرسه هوس ترشی بادمجان شکم پر به سر خیلی ها میزنه. آموزش ترشی بادمجان شکم پر درسته رو در ادامه می خوانید.

ممنون از استقبال خیلی زیاد شما از رسپی ترشی هفت بیجار، شور گل کلم و هویج و  سالاد زمستانی خانومی.

در این آموزش سعی کردیم کامل ترین رسپی ترشی بادمجان رو برای شما آماده کنیم.

ترشی بادمجان بوشهری، ترشی بادمجان با تمبر هندی و ترشی بادمجان با رب انار از دیگر رسپی هایی هستش که خواهید خواند.

مواد لازم برای ترشی بادمجان شکم پر

بامجان: ۱ کیلو

سیر: ۲۵۰ گرم

سبزی معطر: ۵۰۰ گرم

سرکه: به مقدار لازم

ادویه ترشی و نمک به مقدار لازم

ترشی-بادمجان-شکم-پر

ترشی-بادمجان-شکم-پر

طرز تهیه :

برای ترشی بادمجان شکم پر، بهترین بادمجان بادمجان های ریز و قلمی هستش.

بادمجان ها رو بعد از شستن یک شکاف در ناحیه شکمشون ایجاد کنین و به همراه یک لیوان سرکه روی حرارت قرار بدین.

با این کار بادمجان ها هم یکم نرم تر شده و زودتر جا میفته و هم راحت تر میتونین شکمش رو پر کنین.

در این فاصله سیر و سبزی معطر رو به خوبی ساطوری کنین و با ادویه ترشی به خوبی مخلوط کنین.

ترشی-بادمجان-شکم-پر

ترشی بادمجان شکم پر

بعد از سرد شدن بادمجان ها، از ترکیب سیر و سبزی معطر شکمشون رو پر کرده و کنار بذارین.

بادمجان ها رو به صورت فشرده در یک شیشه مناسب چیده و روش رو با سرکه پر کنین.

بعد از ۲ هفته ترشی بادمجان شکم پر آماده ست.

نکته: میتونین از هویج و فلفل تند قرمز هم به همراه سبزیجات معطر برای داخل شکم بادمجان استفاده کنین.

ترشی-بادمجان-شکم-پر

ترشی بادمجان بوشهری

ترشی بادمجان بوشهری

ترشی بادمجان بوشهری یا ترشی بادمجان با تمبر هندی یکی دیگه از انواع ترشی بادمجان هستش.

برای تهیه ترشی بادمجان بوشهری، علاوه بر مواد بالا از تمبر هندی هم استفاده میشه.

به این شکل که تمبر هندی رو در یک لیوان سرکه خیس کرده و بعد از یک ساعت از صافی رد کنین.

شیره تمبر هندی رو روی بادمجان ها ریخته و کمی هم سرکه اضافه کنین و در یخچال بذارین تا ترشی بادمجان جا بیفته.

نکته: برای ترشی بادمجان بوشهری از موسیر لابه لای بادمجان ها استفاده کنین تا ترشی طعم بهتری بگیره.

مواد داخل ترشی بادمجان بوشهری میتونه ترکیب سبزیجات و سیر یا سیر به تنهایی به همراه ادویه باشه.

در تهیه همه ترشی ها سلیقه خودتون رو هم در نظر بگیرین.

ترشی-بادمجان-شکم-پر

, ترشی بادمجان شکم پر با سبزیجات معطر

ترشی بادمجان با رب انار:

برای تهیه ترشی بادمجان شکم پر با رب انار روال کار به صورت بالاست.

با این تفاوت که از مخلوط مساوی رب انار و سرکه برای سس ترشی بامجان با رب انار استفاده می کنیم.

رب انار رو روی بادمجان ها ریخته و سرکه رو کم کم بهش اضافه کنین تا حدی که خیلی رب انار  شل نشه.

یا همون ابتدای کار از مخلوط مساوی رب انار و سرکه استفاده کرده و روی بادمجان ها بریزین.

به مدت ۲ هفته در یخچال قرار بدین تا به خوبی جا افتاده و آماده مصرف بشه.

در همه این ترشی ها برای ادویه ترشی از: تخم گشنیز، ادویه ترشی، فلفل و نمک و زردچوبه استفاده شد.

سبزی معطر بادمجان شکم پر شامل: نعناع، گشنیز، ترخون، جعفری و مرزه ساطوری شده هستش.

ترشی-بادمجان-شکم-پر

ترشی بادمجان با رب انار

رسپی ترشی های مخصوص خانومی:

ترشی بادمجان خشک شده کاشانی

طرز تهیه شور مخلوط – شور گل کلم و هویج  

ترشی هفت بیجار

ترشی لیمو ترش خانگی

ترشی سالاد زمستانی

ترشی خرفه

ترشی انار با لبو

ترشی انبه رسیده جنوبی

ترشی فلفل همدانی

 

http://telegram.me/khanoumi_ir

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

پیاز-ترشی-قزوین

ترشی پیاز قرمز-ترشی پیاز بندری-ترشی پیاز و لبو-ترشی پیاز درسته

خانومی: ترشی پیاز کنار آب گوشت و قرمه سبزی همیشه تو سفره ...