صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / ترشی انار با لبو
http://telegram.me/khanoumi_ir

ترشی انار با لبو

خانومی: یکی از خوشمزه ترین ترشی های پاییزی ترشی انار هستش این ترشی رو می تونین به عنوان چاشنی کنار اکثر غذاها سرو کنین و چون کمتر تو خونه ها دیدین، با درست کردنش میشه سفره هاتون رو رنگین تر کنین.

مواد لازم:

لبو: ۳ عدد
انار متوسط: ۲ عدد
سیب: ۲ عدد
سرکه، نمک، گلپر به میزان لازم

طرز تهیه:

لبوها رو رنده می کنیم و به همراه ۱ لیوان سرکه روی گاز به جوش میاریم و همین که چند جوش خورد از روی شعله بر میداریم.

تو این فاصله سیب ها رو هم رنده می کنیم و انارها هم دون میشن … و بعد در ظرفی گود مخلوط میشن و لبوها رو به همراه سرکه که هنوز هم گرم هستن روی سیب و انار می ریزیم.

مواد ترشی رو مخلوط کرده نمک و گلپر می زنیم و بعد در ظرف مخصوص ترشی ریخته و تا اندازه ای که نیاز هست روش سرکه می ریزیم.

torshi-anar-ba-labu

ترشی انار با لبو

نکات مهم در تهیه ترشی انار و لبو:

۱. سعی کنین انارهایی رو برای این ترشی انتخاب کنین که دانه های سفتی نداشته باشن ، چون اگر سفت باشن دانه ها خوردنش سخت خواهد شد.

۲. در این ترشی به هیچ عنوان هوس نکنین از چاشنی ترشی های دیگه استفاده کنین، مثل سیر یا موسیر، چون مزه ترشی رو تحت تاثیر قرار میده و اصلن خوشایند نیست مزه سیر در این ترشی.

۳. مزه قالب این ترشی ملسه، چون از لبو و سیب استفاده شده و میزان سرکه هم تا اندازه ای هست که فقط روی ترشی رو می گیره نه بیشتر .. اما اگر شما دوس دارین شیرین باشه می تونین از یک قاشق شکر هم در این ترشی استفاده کنین و اگر دوست دارین ترش تر باشه میشه سیب رو حذف کرد و از انارهای ترش تری استفاده کنین.

torshi-anar-ba-labu

ترشی انار و لبو

http://forum.khanoumi.ir/

درباره مدیر سایت

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

x

این مطلب را نیز بخوانید

torshi-felfel-hamedabi

ترشی فلفل همدانی-ترشی بیور-ترشی فلفل تند

خانومی: ترشی فلفل همدانی یا ترشی بیور یکی از معروف ترین سوغات ...