صفحه اصلی / آرشیو / بورانی بادمجان-ماست و بادمجان-بورانی بادمجان و گردو-تزیین بورانی بادمجان
http://telegram.me/khanoumi_ir

بورانی بادمجان-ماست و بادمجان-بورانی بادمجان و گردو-تزیین بورانی بادمجان

خانومی: بورانی بادمجان یکی از انواع بورانی های خوشمزه هستش که میتونه جایگزین یک وعده غذایی بشه.

بورانی بادمجان با سیر و ماست چکیده و البته ماست کم چرب کالری کمی داره و ارزش غذایی بالا.

برای تهیه بورانی بادمجان و گردو از بادمجان کبابی استفاده میشه که به ماست و بادمجان هم شناخته شده ست.

اگر در اینترنت گشتی زده باشید تزیین بورانی بادمجان و عکس تزیین بورانی بادمجان بیشترین سرچ رو داشته.

اما به نظر ما درسته که تهیه بورانی بادمجان ساده ست، اما برای همین ساده خوشمزه لازمه بهترین رسپی رو داشته باشیم.

مواد لازم:

بادمجان کبابی ۴ عدد

سیر: ۲ تا ۳ حبه

ماست چکیده یا ماست کم چرب: ۱ تا ۲ لیوان

گردو خرد شده: ½ لیوان

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

عکس تزیین بورانی بادمجان با گردو و گل سرخ

بورانی بادمجان

طرز تهیه:

بهتره بادمجان هایی رو انتخاب کنین که مناسب کباب کردن باشن یعنی نه خیلی درشت نه خیلی ریز.

و همینطور بادمجان ها نباید زیاد تخم داشته باشن پس کیفیت بادمجان برای تهیه بورانی بادمجان حرف اول رو میزنه.

بادمجان ها رو بعد از شستن روی شعله پخش کن و گاز گذاشته و بذارین همه اطرافش به خوبی کباب بشه.

بعد از سرد شدن بادمجان ها به خوبی پوستشون رو جدا کرده و کنار بذارین.

شستن بادمجان روش خوبی برای از بین بردن سیاهی های چسبیده به بادمجان نیست، چون مزه بادمجان کبابی رو از بین میبره.

پس بهتره با حوصله و با دقت پوست های سوخته رو جدا کنین.

سیر ها رو پوست گرفته و به همراه بادمجان های کباب شده به خوبی ساطوری کنین.

نمک و فلفل رو روی مخلوط سیر و بادمجان کبابی بپاشین تا مزه ها به خورد هم برن.

و در ظرف مناسب شروع به مخلوط کردن با ماست کنین. ماست رو یکباره نریزین.

این بورانی باید قوام داشته باشه پس لیوان دوم رو کم کم اضافه کنین و وقتی فکر کردین به غلظت مناسب رسیده دست نگه دارین.

بسته به این که اندازه بادمجان ها چقدر بوده ( ریز یا درشت ) از میزان ماست کافی استفاده کنید.

و بعد گردوها رو اضافه و مخلوط کنین … کمی بچشین و نمک و فلفلش رو اندازه کنین.

به صورت کلی برای بورانی بادمجان به ازای هر ۲ بادمجان متوسط از یک حبه سیر درشت استفاده کنید.

اگر طعم سیر رو دوست دارین بیشتر و اگر نمیپسندین میتونین از کمی پودر سیر یا یک حبه سیر برای کل بورانی استفاده کنین.

روی بورانی رو با سلیقه خودتون تزیین کرده و در یخچال به مدت چند ساعت قرار بدین و بعد سرو کنین.

مزه ها باید به خورد هم برن تا این خوشمزه کم کالری حسابی دلبرررری کنه..

این هم عکس تزیین بورانی بادمجان با گردو و سیر و ماست چکیده … به همراه گل های رز کوچک از دیار کاشان.

بورانی-بادمجان

بورانی بادمجان با گردو

 

مطالب مشابه:

بورانی اسفناج

بورانی کنگر ( کنگر و ماست )

 

http://forum.khanoumi.ir/

درباره مدیر سایت

۲ دیدگاه

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.