صفحه اصلی / خانومانه / آشپزی / آش چغندر-آش جو با لبو-آش سرکه چغندر-آش ترش ملایر-آش لبو
http://telegram.me/khanoumi_ir

آش چغندر-آش جو با لبو-آش سرکه چغندر-آش ترش ملایر-آش لبو

خانومی: آش چغندر یا آش لبو با رسیدن فصل لبو و چغندرمیتونه یک گزینه برای شب نشینی های زمستانیتون باشه.

آش چغندر یکی از آش هایی هستش که با عنوان آش ترش یا آش سرکه چغندر ما میشناسیمش.

آش ترش ملایر چند نوعه که یکیش آش چغندر هستش و بعدی آش سماق که من هلاکشم.

آش جو با چغندر رو میتونین هم به صورت ملس درست کنین هم ترش، به دلیل وجود سرکه و قیسی و آلو در این آش.

آش جو با لبو یکی از آش هایی هستش که در این فصل ما به لطف مامان یکی دو بار حتما میل می کنیم.

چون تنوع آش های لر و کرد زبان ها زیاده و برای این خوشمزه هم قرعه بیشتر ازین به نامش نمیافته 🙂

مواد لازم برای آش چغندر:

جو پوست گرفته شده یا بلغور جو: ۱ لیوان

لوبیا چیتی: ½ لیوان

نخود: ¼ لیوان

عدس:۱/۴ لیوان

لبو یا چغندر: ۲ عدد

سبزی آش: ۲۵۰ گرم

قیسی: ۱۵ تا ۲۰ عدد

آلو بخارا: ۱۰ عدد

سرکه انگور: ۱ لیوان

نعناع داغ، سیر داغ، پیاز داغ به مقدار لازم

آش-ترش-جو-با-چغندر

آش چغندر

طرز تهیه آش سرکه چغندر-آش ترش با جو و چغندر-آش ترش ملایر

جو رو جداگانه با چند لیوان آب و سبزی آش میذاریم با حرارت ملایم بپزه.

حبوبات رو جداگانه یا لوبیا و نخود رو با هم میذاریم بپزه و نیم ساعت آخر کامل عدس ها رو بهش اضافه کنین.

یا که از اول هر کدوم رو جداگانه بپزین.

خیس کردن این حبوبات از شب قبل رو فراموش نکنین و چند بار آبش رو عوض کنین.

یا اگر وقت نداشتین ۲ بار به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه هر کدوم رو پخته و آبکش کنین.

دوباره آب بریزین بذارین بپزه … و باز هم آبش رو خالی کنین و بعد برای پخت اصلی آماده میشن.

این یک روش فوری برای گرفتن نفخ حبوبات آش چغندر یا هر آشی هستش.

بعد از پخت حبوبات، با جو مخلوطشون کنین و بذارین کمی هم با هم بپزن تا آش چغندر لعاب دار بشه.

در این فاصله لبو ها یا چغندر رو به اندازه دلخواه خورد کرده و به آش اضافه کنین.

آش-جو-با-چغندر

آش جو با چغندر

آش چغندر یا آش لبو

تقریبا نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه هم اینجا زمان برای پخت آش جو با چغندر نیاز هست.

میبینین که لبو ها قرمزیشون رو به آش پس دادن و آش جو رو حسابی خوش رنگ کردن.

برگه های قیسی و آلو رو که نیم ساعت در آب خیس کرده بودیم در ۱۵ دقیقه آخر پخت به آش اضافه کنین.

بخشی از نعناع داغ سیر داغ و پیازهای چیپسی رو به آش چغندر اضافه کرده و نمکش رو اندازه کنین.

نیمی از سرکه رو با آش مخلوط کنین و زمانی که ترشیش براتون مناسب بود از روی حرارت بردارین.

با باقی مانده سیر و پیاز داغ ها روی آش رو تزیین کنین و نوش جان.

آش چغندر نوبرانه ما به تزیین نرسید.

امیدواریم درست کنین و مثل ما دوست داشته باشین آش ترش با چغندر و لبو رو.

آش-جو-با-لبو

آش ترش ملایر

 

http://telegram.me/khanoumi_ir

درباره مدیر سایت

پاسخی بنویسید

ایمیل شما منتشر نمی شود.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

x

این مطلب را نیز بخوانید

سیکلامن

سیکلامن-قلمه زدن سیکلامن-علت زرد شدن برگ های گل سیکلامن-بذر سیکلامن پرسیکوم

خانومی : سیکلامن یا سیکلمه گلی زمستانی که در تمام فصل سرما ...